tirsdag den 26. juli 2016

Et køligt sommertip til kaffedrikkerne

,Det omsider endeligt blevet rigtig sommevejr i Danmark igen og derfor er det endelig blevet til til at kombinere sommerlæsningen med en god gang solslikning.  I den forbindeldse bliver vinterens varme drikke også udskiftet med kolde forfriskninger. Som  kaffeelsker kan man let komme til af savne den gode kaffesmag og koffeinen. Heldigvis er der hjælp at hente: nemlig hjemmelavet iskaffe. Det er super nemt og kræver ikke særligt meget.


Som studerende har jeg ikke plads til en fancy kaffemaskine og må derfor leve med instantkaffe, men det er intet problem når der skal laves iskaffe. Sørg blot for at tage en lille smule varmt vand i din kop og fyld ligesåmeget instant kaffe du vil putte i en helt normal kop kaffe. Herefter opløser du enten sirup eller sukker i kaffen mens den er varm. Bagefter fylder du godt med mælk i og et par isterninger og viola - så har du en dejlig iskaffe. 
Der skal selvfølgelig eksperimenteres en smule med mængden af instantkaffe og sirup/sukker inden du finder den sammensætning der passer nettop dine smagsløj. Jeg kan personligt godt lide at putte lidt ekstra instant kaffe i, så jeg rigtig kan smage kaffen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar