Om BloggenVelkommen til min blog LitteraturLyst, en blog om bøgernes forundelige verden. En verden jeg har en stor kærlighed for. En kærlighed der har vokseværk og til tider tager overhånd. Desværre var der (og er der stadig) ikke mange i min omgangskreds der deler min begejstring for litteratur. Derfor valgte jeg at starte denne blog. Her kunne jeg dele mine tanker omkring bøger uden at være alt for belastende for dem omkring mig. Samtidig manglede jeg også et rum til at nedfælde mine tanker om de bøger jeg fik tykket mig igennem, så de ikke kig helt i glemmebogen.
 Bloggen blev oprettet d. 15 august 2015 og har derfor eksisteret i lidt mere end et år. I den tid har jeg blogget om alt mellem himmel og jord.  Disse blogindlæg falder i fælgende kategorier/koncepter:

Boganmeldelser:
Blogindlægne med denne etikette er de klassiske boganmeldelser, som i kender fra andre bogblogs. Da jeg ofte finder mine bøger i genbrugsbutikker, er de bøger jeg anmelder også ofte af en lidt ældre dato. De anmeldelser jeg deler er somregel også en form for boganbefalinger, jeg anmelder meget sjældent en bog jeg ikke mener er værd at læse. Derfor er der hovedsageligt positive anmeldelser. Jeg bestræber mig på at anmelde både skønlitteratur og faglitteratur, selvom førstnævnte fylder mest på bloggen lige pt.

Literære spidsfindigheder:
Her deler jeg mine tanker om litterære emner. Det kan f.eks. være ynglingsbøger, læseglæde, genbrugsbøger mm. Lige nu er der ikke så mange indlæg med denne etikette, men det kommer der i fremtiden

Månedens digt:
Jeg har en stor kærlighed til poesi og lyrik.En kærlighed jeg håber at smitte mine læsere med. Derfor deler jeg hver måned et lille digt, for at vække interessen for emnet. Konceptet er tænkt som en appetitvækker, så folk har lyst til at læse mere af samme poet. Du kan læse introduktionen til konceptet her.

Boglige DIY:
Jeg synes personligt det er fedt at kunne afspejle sin læseglæde i den fysiske verden. Derfor har jeg gennem tiden lavet en række DIY, som jeg løbende vil dele med jer. Her både tale om pyntegenstande, bogmærker, højtaler, stol mm.


Litterære links/Littærer Vidioer:
Dette her er faktisk to forskellige koncepter. Men pointen med dem er det samme. Nemlig at dele alt det guf nettet indeholder om bøger med mine læsere. Det kan f.eks. være forfatterinterview, bogevent, nye udgivelser og sjove gimics.

Kommende koncept:
Literære eventyr:
I fremtiden planlægger jeg at lave en række blogs med etiketten "litterære eventyr". I disse indlæg vil jeg tage mine læse med til bogevent, smukke biblioteker og forfatterboliger. Håber det bliver spændende at følge med i.

 Da bloggen for mig er en fritidsinteresse er aktivitten meget svingende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til bloggen kan jeg kontaktes på: mariefeddersen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar